I februari är det återigen dags för Watson Kista Summit – en mötesplats för nya möjligheter där intelligent teknologi möter morgondagens affärer.

Det innebär tre dagar i IBM:s nya lokaler i Kista med presentationer och workshops inom ämnen som analytics, internet of things, security, och utveckla med Watson. Dagarna har olika teman, och tanken är att du som besökare ska kunna fokusera på det område som är viktigt för dig och ditt företag.
– Watson är en enormt spännande del i våra lösningar för kunder, och intresset för hur kognitiv teknologi kan integreras och användas för konkurrenskraft är stor, säger Cecilia Isaksson på IBM Analytics Portfolio Marketing, Nordics. Watson Kista Summit är ett tillfälle att komma och se vad som händer vid frontlinjen på de olika områdena. Det blir en blandning av framtid och här och nu, en chans att se olika projekt vi gjort med kunder och mycket inspiration.

Watson Kista Summit börjar med en förmiddag om analytics, där de inbjudna talarna kommer att berätta om att få kontroll på och omvandla tillgänglig data till värdefulla insikter.
– Analytics är ett extremt spännande område, säger Cecilia Isaksson. Data har ju skämtsamt kallats för den nya oljan, för den är nästan som en ny naturtillgång. Vi kommer att visa hur den kan användas på ett intelligent sätt för att ge konkurrenskraft, och hur man blir ett datadrivet företag. Det är en resa som angår alla just nu.

Watson Kista Summit hålls den 6–8 februari i IBM:s nya Client Center i Kista.

Se hela programmet och anmäl dig här