Utvecklingstakten hos Dell Technologies är snabbare än någonsin, och de lanserar nya produkter och tjänster inom i stort sett alla deras affärsområden. Men ibland behöver man stanna upp lite, ta ett steg tillbaka och försöka fånga in de större perspektiven. Det är därför Dell varje år genomför Dell Technologies Forum i Stockholm.

På eventet, som är kostnadsfritt, kan du under en hel dag se och uppleva alla världsledande produkter, tjänster och lösningar – från samtliga sju varumärken på ett och samma ställe. När alla samlas under ett tak på det här sättet blir det så tydligt hur snabbt utvecklingen går.

På scenen och i kulisserna

Även om det är spännande att känna på alla nya produkter och se hur de fungerar i praktiken, så brukar många deltagare lyfta fram presentationerna som dagens höjdpunkt. Dell lägger stor kraft på att sätta samman programpunkter som fångar in den tid vi lever i, de utmaningar som deras kunder i Sverige möter varje dag. För många blir det tydligt att man dels inte är ensam om sina utmaningar, och dels att det faktiskt finns lösningar som fungerar riktigt bra, testade i verkligheten.

Läs mer: Dell Forum 2021

I år erbjuder också Dells Technologies initiativ ”Women in Technology” på en exklusiv nätverkslunch på temat ”Modernt Ledarskap”. På lunchen lyfts upp hur man bäst hanterar kommande generationers förväntningar på utveckling och kompetens, men också hur mod och nyfikenhet kommer krävas för att skapa inkluderande arbetsmiljöer. Till hjälp kommer framstående ledare som Ann Hellenius CIO/CDO på Scandic Hotels, som delar med sig av vad som är viktigt för att lyckas med värderingsstyrt och hållbart ledarskap. Vid sidan av Ann finns också Charbel Gabro, som utsetts till ”Årets talare 2018” och är en inspirerande föreläsare inom ledarskap, integrering och inkludering.

Många uppskattar också möjligheten att under dagen prata med experter inom olika områden på ett informellt sätt och få nya inspel på hur man bäst prioriterar resurserna framöver. Men det är inte bara experterna som står i fokus, möjligheten att träffa andra ansvariga på olika organisationer under trevliga former brukar också vara givande och inte sällan leda till både nya erfarenheter och karriär- och affärsmöjligheter.

Bästa någonsin

Nu pågår de sista förberedelserna för fullt inför årets Dell Technology Forum. Ingenting lämnas åt slumpen för att ni ska kunna något nytt, något som kan förändra förutsättningarna för er organisation. Därför ska årets Dell Technology Forum bli det bästa någonsin. Men för att det ska bli precis så bra, så behövs du på plats den 15 oktober, för det är tillsammans som vi når dit!

När: Tisdagen den 15 oktober, kl. 09-16

Var: Quality Hotel Friends (Vid Friends Arena i Solna)