Den 21-23 mars är det dags för Nordens största IT-mötesplats; Dustin Expo 2019 i Ericsson Globe i Stockholm. Fokus i år är tjänster och lösningar för att underlätta digitaliseringsresan och lyfta affärsnyttan snarare än tekniken. Utöver presentationer och demonstrationer av produkter och tjänster kommer det även att bjudas på inspirerande föreläsningar.

Alexandra Drevenlid, EVP Services & Solutions Nordic på Dustin.

Dustin Expo har blivit en av Nordens största IT-händelser och mässan lockar varje år omkring 10000 besökare. De första två dagarna riktar sig till företag medan dag tre är vikt åt konsumenter. Besökare kommer såklart att kunna ta del av de senaste produkterna och tjänsterna från branschens ledande tillverkare, men fokus i år ligger främst på att förmedla kunskap och lösningar med utgångspunkt i kundens specifika behov.
– Visst är det spännande att hänga med i de tekniska trenderna, men för många företag blir det en utmaning när man samtidigt ska fokusera på sin kärnverksamhet. Vi vill göra det enkelt för våra kunder och kunna erbjuda produkter och tjänster som möter behoven de har, oavsett var de befinner sig i sin digitaliseringsresa, säger Alexandra Drevenlid som är
EVP Services & Solutions Nordic på Dustin.

Rusta organisationen för den digitala transformationen

Innehållet på seminarierna sträcker sig från teknik och säkerhet till organisationskultur och framtiden för arbetsmarknaden. Handelsprofessorn Micael Dahlens keynote tar upp den brännande frågan om vem och vad som kommer att skapa värde i en framtid där AI och automation tar över allt fler av uppgifterna i samhället. Ishtar Touailat är innovationschef på Tieto och innovations-rådgivare och affärscoach vid Stockholms Universitet. Hon kommer att berätta om hur framgångsrika organisationer använder teknik, dynamisk företagskultur och moderna arbetssätt för att lyckas i en digitaliserad värld.
IT-säkerhet är något som berör hela organisationen och under säkerhetsexperten Marcus Murrays seminarium får du en översikt över de mest aktuella hoten och sårbarheterna och vad som krävs för att möta dem.

Affärsnyttan i fokus

Förutom talarna kommer många av Dustins egna experter att finnas på plats för att ge strategisk rådgivning och stötta besökarna i hur de kan bygga en säker och konkurrenskraftig IT-miljö för sin verksamhet.
– För att få ut maximalt av sitt besök är det bästa att helt enkelt starta en diskussion med våra experter och berätta vilka utmaningar du har och vad du vill åstadkomma ur ett affärsperspektiv. Jag tror att man ofta är fast i att tänka teknik eller en specifik leverantör, istället bör man titta på vilket värde man vill skapa för sina kunder och hur IT kan stötta både användarna och verksamheten i att uppnå det, säger Alexandra Drevenlid.

Läs mer och anmäl dig till Dustin Expo