Under den gigantiska elektronikmässan CES 2019 fick Dell fira nio utmärkelser i Innovation Honouree Award, CES-mässans egna pris för produkter. Här är ett axplock av de prisvinnande nyheterna.

I prisregnet på årets CES-mässa fanns produkter inom gaming, arbete och vardag, från familjerna Alienware, Latitude, Precision, XPS och Ultrathin och Ultrasharp. Detta är några av de vinnande modellerna.

Alienware Area-51m
Alienware Area-51m är världens mest kraftfulla gaminglaptop och även den första Alienware-produkten att vara en del av Legend-varumärket. CES 2019 blev en ny milstolpe för Alienware då Alienware Legend design lanserades – med fokus på prestanda och funktion.

Nästan 20 år efter att Alienware lanserade den första gaminglaptopen med uppgraderbar grafik, släppte de nu sin andra flaggskepps-notebook med möjlighet att uppgradera både grafik och processor. Den helt nydesignade Area-51m är den mest kraftfulla, uppgraderbara bärbara datorn som finns.

Latitude 7400 2-i-1 var en av modellerna som vann pris på CES. Det är en kompakt 2-i-1-dator med 14-tumsskärm och upp till 24 timmars batteritid.

XPS 13
Då flera kunder var missnöjda med placeringen av webbkameran på föregående version av XPS 13 är webbkameran nu placerad längst upp på datorn, trots att skärmramen på nya XPS 13 bara är 4 millimeter. Det har man lyckats göra med hjälp av världens minsta HD-upplösta webbkamera som mäter 2,25 millimeter. Dessutom med en bildkvalitet bättre än någonsin tack vare en ny design med fyra linser och brusreducering.

XPS 13 kommer med Intels senaste processorfamilj Whiskey Lake med fyra kärnor och totalt åtta trådar genom Hyperthreading. Nya XPS 13 finns i en ny färg, ”Frost”, och mäter in på 11,6 millimeter i profil, väger 1,23 kilogram och har en batteritid på 21 timmar.

Om du vill läsa mer nyheter om Dell EMC, följ Direct2DellEMC

UltraSharp U4919DW
Dell introducerade under slutet av 2019 världens första 49-tums böjda dubbla QHD-monitor med det nya ultra-wide 32:9-bildförhållandet för sömlös produktivitet med flera skärmar. Det stora skärmutrymmet har en upplösning på 5120 x 1440, vilket motsvarar två skärmar med 2560 x 1440 pixlar bredvid varandra och IPS-teknik som gör det möjligt för användare att se mer innehåll och detaljer med konsekvent färg i breda vinklar. UltraSharp U4919DW är en idealisk ersättare av två stycken 27-tums QHD-skärmar.

Latitude 7400 2-i-1
Dells nya flaggskeppsmodell är världens minsta 14-tums 2-i-1-dator och erbjuder en perfekt kombination av snabbhet, säkerhet, mobilitet, mångsidighet och produktivitet. Latitude 7400 2-i-1 ger på så sätt en ultimat upplevelse för dig som vill kunna jobba även när du är på språng.

Med hjälp av Dells nya ExpressSign-in upptäcker Latitude 7400 2-i-1 när du sätter dig framför datorn och väcker systemet på ungefär en sekund. Genom att använda 78 Whr-batterialternativet får du 24 timmar med en enda uppladdning baserat på MobileMark ’14. Dells ExpressCharge laddar dessutom batteriet till 80 procent på endast en timme.

Läs mer om Dells nya flaggskepp Latitude 7400 2-i-1