Dell Technologies Forum Dell Microsoft Intel

Hur påverkar den pågående pandemin dig och ditt företags it-förmåga? Det fick du svar på under Dell Technologies Forum. Du kan virtuellt uppleva världsledande innovation och digitala strategier, upptäcka nya möjligheter för tillväxt och påskynda ditt företags digitala transformation.

Årets succé med över 1200 deltagare återupprepades den 11 november 09:00-11:30 – denna gång kostnadsfritt i virtuellt format.

Under en fullspäckad förmiddag kunde man lyssna på inspirerande keynotes av Michael Dell, John Roese, och Stefan Alariksson. Men även ta del av snabba och kärnfulla breakouts, live Q&A och massor av inspiration.

Läs mer: Dell Technologies forum 2021

Även om det är spännande att känna på nya produkter och se hur de fungerar i praktiken, brukar de flesta deltagarna lyfta fram presentationerna som dagens höjdpunkt. Dell Technologies hade satt samman ett kompakt program som under endast ett par timmar fångade in den unika situation vi lever i och de utmaningar som deras kunder i Sverige möter varje dag.

Ni är inte ensamma om era utmaningar och det finns lösningar som testade i verkligheten och fungerar.

Dell Technologies Forum 2020:

  • Ta del av visionära keynotes och interaktiva breakout-sessioner
  • Upptäck våra innovativa end-to-end-lösningar genom våra interaktiva demonstrationer och live Q&A med våra lokala experter

Se allt som hände på Dell Technologies Forum.

Var: Virtuellt