På årets viktigaste mötesplats för IT och hemelektronik kommer du att kunna lyssna på spännande seminarier, klämma och känna på ny teknik och få tips och råd av representanter från ledande tillverkare såväl som Dustins experter.

Den 21-23 mars är det dags för Dustin Expo 2019 där branschens främsta tillverkare samlas i Ericsson Globe i Stockholm. Medan de två första dagarna riktar sig till företag är dag tre vikt åt konsumenter. För alla som vill uppleva prylarna innan köp är det här ett perfekt tillfälle att ta del av det senaste inom IT och hemelektronik. Och när det är dags att slå till finns många produkter till rabatterade mässpriser.

På årets mässa är ett av områdena det smarta hemmet och allt du kan göra med den nya hemautomationstekniken. Du kommer både att få möjlighet att se olika exempel på användningsområden och jämföra produkter från ledande tillverkare.

Storsatsning på e-sport
Nytt för i år är Dustins e-sportturnering Dustin Expo Open. Det är ett samarbete med Inferno Online som är världens största gaming-center. Hela 600 kvadratmeter av mässan kommer att vara helt dedikerad till gaming. På plats finns flera stora e-sportprofiler som exempelvis YZN.

För dig som vill testa framtidens teknik finns en uppsjö spännande prylar under konceptet ”digital safari”. Här kan du testa virtual reality, 3d-printa smycken i ädelmetall, spela spel som du styr med hjälp av dina hjärnvågor, analysera ditt DNA och till och med operera in ett NFC-chip under huden!

Bingo lär dig fota
Förutom presentationer och demonstrationer av produkter och tjänster bjuder mässan på ett antal seminarier inom olika områden.

Du som vill lära dig hur du kan ta bättre bilder med din mobiltelefon ska spana in mobilfotoskolan med ingen mindre än modefotografen Bingo Rimér. Han kommer både att visa hur du tar bättre bilder och hur du skriver ut dem med bästa resultat.

Det pratas mycket om skärmtid och digitalt beroende, något som Tomas Bendz går till botten med i sitt seminarium ”Digitalt beroende – Pengar, likes och dopaminer”. Dessutom berättar han vilka effekter den digitala transformationen har på oss som individer, både ur ett kort- och långsiktigt perspektiv.

Läs mer om Dustin Expo här