För tolfte året i rad kan du på DevSum 2017 lära dig mer om den absolut senaste tekniken samt nätverka med branschkollegor. Eventet går av stapeln i juni, men agendan är redan spikad.

Konferensen samlar .NET-utvecklare från hela Sverige. Under två dagar kan de välja mellan 60 olika sessioner inom områden som ASP, .NET Core, JavaScript, Angular, DevOps och node.js – för att bli ännu vassare inom sina respektive områden.
– DevSum är Sveriges största och roligaste konferens för .NET-utvecklare. Förra året slog vi deltagarrekord och i år siktar vi på en ännu större och ännu bättre konferens, säger Ulf Dalgaard, Produktchef hos Addskills Cornerstone.

Internationellt erkända talare
Flera internationellt kända är redan klara och fler är på ingång. Bland talarna som är bokade finns Michael Feathers, Shawn Wildermuth, Miguel Castro, Scott Allen, Richard Campbell och Kent Alstad. Många av dem har själva kontaktat DevSum för att få delta.
– De är passionerade experter med djup kunskap i teknologin. Sedan är de också duktiga på scen och inspirerande att lyssna på, säger Ulf Dalgaard.

Efter första dagen finns det möjlighet till nätverkande utanför kontorsmiljö med hundratals andra utvecklare och utställare med spännande nya produkter och tjänster.
– Vi tycker det är viktigt att alla får en chans att knyta kontakt med varandra under mer avslappnade former, säger Ulf Dalgaard.

Pre-conference workshop
Den som vill har även chans att delta i en pre-conference workshop dagen innan den stora konferensen går av stapeln.
– Det är en chans för intresserade att under ledning av en expert få labba med den senaste tekniken. Man får göra övningar och fördjupa sina kunskaper i vårt kurscenter i Kista, säger Ulf och fortsätter:

– Målet för oss är att när du lämnar konferensen ska du känna dig inspirerad, sugen på och redo att jobba med den senaste tekniken. Du har kanske även tankar om hur du kan göra saker annorlunda och bättre än vad du gjort tidigare. Dessutom med flera nya kontakter som kan komma till nytta i framtiden.

Boka biljett till DevSum17 – 8-9 juni på Münchenbryggeriet