Årets upplaga av VMworld är fullpackad med seminarier, paneldiskussioner, tekniska djupdykningar och labbar av högsta klass. Här är de fyra bästa skälen till att du ska besöka Barcelona under fyra dagar i mitten av september!

Varje år lockas över 10000 besökare till Barcelona och VMworld. För dig som it-proffs är det kort och gott stället att vara på. I år går det av stapeln 11-14 september och det finns naturligtvis mängder av anledningar att delta.

Här listar vi de fyra bästa!

1. Blicka in i framtiden. VMware ligger i teknikens absoluta framkant. På VMworld träffar du och lyssnar till några av världens mest framåtblickande experter och får ta del av framtidsspaningar och trender som kommer att definiera hur du jobbar inom bara några år.

2. Bli bättre på det du gör och boosta karriären. VMworld är ett helt unikt tillfälle att lära nytt. Under fyra dagar har du möjlighet att besöka hundratals seminarier, labbar och tekniska djupdykningar som gör dig bättre i jobbet. Du kan även bekräfta dina kunskaper med branschledande certifieringar. Det kan vara svårt att hinna med att ta certifieringar i vardagen. På plats i Barcelona kan du gå intensivutbildningar, få nya kunskaper du har stor nytta av i jobbet och bekräfta dem med certifieringar.

3. Träffa andra med samma utmaningar som dig. Även om det kan kännas så ibland är du inte ensam med dina utmaningar. På VMworld har du chansen att träffa tusentals kollegor, ta del av deras erfarenheter och dela med dig av dina egna.

4. Gå på round table event. De populära formatet med vertikala roundtables med diskussioner om de olika parters digitala transformation. De är enbart för besökare från norra Europa och där lär du dig av andra men får även svar på de utmaningar ni har. Genom att prata och diskutera med andra i liknande situation och med stöd av VMwares experter hittar du lösningar och trender som hjälper er i utvecklingen av era digitala affärsmodeller. Du kan delta i roundtables inom dessa vertikaler: telekommunikation, finans, återförsäljare, sjukvård, utbildning, offentliga sektorn och försvaret.

Åk till VMworld 2017 med en VMware Partner
Arrows trip
Real time services (RTS)
Ateas trip
Cygate


Årets upplaga av VMworld fokuserar på fyra områden:

Modernisera dina datacenter: Problemet många har med att sitta fast i ett legacy system. Att komma ur det kan vara svårt utan rätt lösning.

Integrera din it-miljö med publika moln: För en flexibelitet både i användande men även resurshantering krävs det möjligheter att kunna själv bestämma hur ni ska fördela resurserna.

Digital arbetsplats: Digitalisering är mer än ett modeord, det är något som som händer här och nu. För att kunna bygga en kraftfull digital arbetsplats måste ni kunna hitta de möta de nya utmaningarna som kommer med förändringen.

Transformation av it-säkerhet: Den traditionella säkerhetsmodellen, där din it-miljö befann sig innanför ett skal som säkrades av brandväggar, är sedan länge ineffektiv. Lär dig om hur du kan säkrar upp din it-miljö på ett modernt sätt och samtidigt bekanta dig med verktyg och metoder som på ett effektivt sätt gör att din organisation efterlever regelverken.

Anmäl dig nu till årets största it-event!

 

[gravityform id=”9″ title=”true” description=”true”]